nexlog02.png

 

 E-SeriesV_front (1).png NST5000_frontstraight (1).png  assshad.png 
E-Series - Disklagring Block NST - Unified / Hybrid   Assureon - Arkivering

 

Information om Nexsan 

Nexsan har tillverkat och levererat lagringssystem sedan 1999 och har blivit en av de större spelarna på marknaden då det gäller leverans av disksystem där man har behov av att lagra stora datamängder. Systemen har utvecklats i flera generationer och Nexsan är idag en leverantör som är känd för sin goda prestanda, kvalité och höga säkerhet.

Nexsan var först ut på marknaden med enterprise SATA2 system byggda med samma höga säkerhetskrav som ställs på system med fiber channel disk. Idag tillverkar Nexsan disksystem som hanterar både SSD, SAS och SATA2 disk.

För de kunder som har höga krav på I/O för t.ex. databaser bestyckas systemen med antingen SSD eller SAS 15K disk. För data som inte har lika höga accesskrav bestyckas systemen med SATA2 disk detta för att få en så kostnadseffektiv lagring som möjligt. I den senaste generationen av disksystem från Nexsan har du möjlighet att mixa både SSD, SAS och SATA2 i samma kabinett.

För mer information om våra lagringskabinett se under fliken Disksystem

Nexsan har nu även ett hybridlagringsystem med FASTier SSD cache som ger revolutionerande prestandan. Systemen är skalbara och går att grundkonfigurera på 15 minuter.

För mer information om Nexsan NST SAN/NAS-Hybrid se under fliken Hybrid Storage 

Nexsan är även en av de ledande spelarna då det gäller nya generationens arkiverings-system. Nexsan Assureon är en komplett realtids-arkiveringslösning och levereras som en paketerad lösning innehållande både mjukvara och hårdvara. Assureon är en egenutvecklad lösning där Nexsan äger hela konceptet själv. 

För mer information om Assureon se under fliken Arkivering.